Mesajul preşedintelui

Suntem onorati sa va prezentam ENERGOMONTAJ SA, Societate romaneasca cu capital integral privat, care, inca de la fondarea ei in 1949, a fost prezenta preponderent in domeniul energiei, executand lucrari de montaj mecanic, electric si de automatizare in centrale termo, hidro si nuclear electrice.

     In primii 40 de ani de existenta, firma noastra , in calitate de Contractor General sau asociat cu furnizorii importanti de echipament energetic din tara, a fost cea care a instalat si pus in functiune impreuna cu Beneficiarii nostri aproape 6.000 MW in centrale hidro si peste 20.000 MW in diferite tipuri de centrale termo.

     In plus , incepand cu anul 1972, in cooperare cu importante firme romanesti de profil a executat lucrari de instalare la obiective industriale din Europa, Asia si Africa .

    Incepand cu anul 1993, (anul privatizarii Societatii), pe fondul scaderii abrupte a investitiilor in capacitati noi producatoare de energie, domeniul nostru de activitate s-a diversificat, prin executia de :

  • statii de tratare si epurare apa potabila
  • alimentari cu apa, retele de canalizare, retele de distributie gaze naturale
  • lucrari de reabilitare retele si statii de pompare pentru irigatii
  • termoficari urbane
  • structuri metalice diverse
  • protectii anticorozive speciale
  • retele de fibra optica
  • lucrari de modernizare fabrici de ciment s.a.

     Este important de mentionat faptul ca, bazata pe vasta experienta din domeniul energiei, Societatea ENERGOMONTAJ a fost participant activ la lucrarile majore de retehnologizare si adaptare la legislatia de mediu a Uniunii Europene la : Complex Energetic Oltenia (Turceni, Rovinari, Craiova, Isalnita), CHE Portile de Fier I si II, CHE Lotru, CHE pe Olt inferior, Ecluza RO Portile de Fier I.

    La peste 70 de ani de la crearea ei, Societatea ENERGOMONTAJ isi propune ca misiune primordiala sa mentina aceleasi principii, care i-au adus notorietate si recunoastere in relatiile cu clientii: profesionalism, seriozitate, calitate, respect pentru partenerii din tara si strainatate.

    Prezentul, dar mai ales viitorul, inseamna pentru noi o suma de provocari , carora speram sa le facem fata, bazandu-ne in primul rand pe experienta si calitatea resursei noastre umane, cu increderea ca , finalmente rezultatul muncii noastre va deveni parte a unei dezvoltari durabile pentru noi si generatiile viitoare.

      Evoluam pas cu pas, pentru a raspunde cat mai bine cerintelor dumneavoastra:

Va asteptam!

Presedintele Consiliului de Administratie

Ing. Vlad-Sebastian POPA