Export

Exportul desfasurat de ENERGOMONTAJ S.A. cuprinde atât echipamente mecanice cât si servicii.
Exportul de echipamente se refera la utilajele fabricate de ENERGOMONTAJ S.A. pe baza proiectelor puse la dispozitie de client.
Gama de produse prezentate la export, fabricate în regim de calitate ISO 9001, cuprinde electrofiltre, filtre cu saci, silozuri, vase sub presiune, structuri metalice, instalatii de desulfurare, schimbatoare caldura, parti cazan, hale industriale etc.
Prin intermediul clientilor nostri, printre care se numara firme binecunoscute pe plan international, cum ar fi: ALSTOM POWER, FLS Miljo, SIEMENS, KVAERNER etc., echipamentele fabricate de ENERGOMONTAJ au fost exportate în Suedia, Norvegia, Italia, Franta, Germania, Olanda, Islanda, Marea Britanie, Portugalia, Statele Unite, Chile, China, Thailanda, Emiratele Arabe Unite etc. Exportul de servicii, lucrari mecanice si electrice de montaj, se desfasoara fie în completarea exportului de echipamente pentru contractele « la cheie » fie independent de acesta.
Tarile în care am desfasurat activitati de montaj, în ultimii ani, sunt: Olanda, Suedia, Norvegia, Franta, Portugalia, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Austria, Danemarca, Estonia si Slovacia.

next

export